blogname

112
denboschnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Recherche onderzoekt woningoverval


's-Hertogenbosch - De recherche onderzoekt een overval die maandagochtend werd gepleegd op een woning aan de Van Well Groeneveldlaan in ’s-Hertogenbosch. Een oudere vrouw werd daarvan het slachtoffer.

De 74-jarige bewoonster werd rond 4.30 uur wakker van herrie, vermoedelijk omdat een ruit van haar woning werd ingegooid. Kort daarop stond de vrouw oog in oog met drie mannen. De drie doorzochten de woning en gingen er kort daarop weer vandoor, onder meer met een telefoon en geld uit de woning. De vrouw raakte niet gewond, maar was erg geschrokken van wat haar was overkomen.

Sporen

Specialisten stelden in en om de woning verschillende sporen veilig. Omdat het flink had gesneeuwd waren er onder meer duidelijk voetsporen zichtbaar. Hoewel veel bewoners van De Kruiskamp rond 4.30 uur nog lagen te slapen, hoopt de politie te spreken met mensen die iets hebben meegekregen van de overval. Dit geldt ook voor iedereen die meer weet. Tips zijn welkom op 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.

Meld Misdaad Anoniem

Dit soort overvallen heeft grote impact op slachtoffers. Het kan iedereen overkomen en dat draagt bij aan de bereidheid om informatie over daders te delen via M. Het totaal aantal meldingen steeg afgelopen jaar opnieuw: M. stuurde 16.900 meldingen (+3%) door naar de politie en andere opsporingsinstanties. Dankzij deze tips werden tot op heden al 1.671 verdachten aangehouden en 1.135 misdrijven opgelost of voorkomen.

Weet jij meer, maar wil je anoniem blijven? Blijf niet met je informatie rondlopen en meld het op 0800-7000 of online via een speciaal meldformulier op de site van Meld Misdaad Anoniem.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws