blogname

112
denboschnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Politie onderzoekt reeks autobranden


Den Bosch - De politie onderzoekt vijf autobranden die zich zaterdagavond en –nacht in de stad voordeden. Tegen 21.00 uur brandden vier bedrijfsauto’s geheel uit. Dat gebeurde aan de Waalstraat en de Zaanstraat. Enkele uren later, omstreeks 1 uur, brandde een auto aan de Frans Erensstraat uit. Ook hier bluste de brandweer het vuur.


In de meeste gevallen gaan we uit van brandstichting. We hebben ook nu weer buurtonderzoek gedaan. Ook wordt er sporenonderzoek verricht. Er is nog geen zicht op een dader of daders. We vragen buurtbewoners alert te zijn en 112 te bellen als ze iets verdachts zien in de wijk. Vanuit de politie is er vanzelfsprekend een gerichte inzet om dergelijke autobrandstichtingen te voorkomen.

Wat kunt u doen?
U kunt de politie helpen door extra alert te zijn. Ziet u een verdachte situatie, meld dit dan direct via 112. Heeft u informatie, die de politie verder kan helpen, dan kunt u bellen met 0900-8844. Dat kan ook anoniem via 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws