Dode en vier zwaargewonden bij ernstig ongeluk A2

Den Bosch – Afgelopen nacht heeft er op de A2 ter hoogte van Den Bosch een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Hierbij is een persoon om het leven gekomen en zijn vier personen ernstig gewond geraakt.

Het ging om een eenzijdig ongeval. Door onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en botste meerdere keren tegen de vangrails. Hierbij is een persoon uit de auto geslingerd. Hulpdiensten werden massaal gealarmeerd, een traumahelikopter landde op het wegdek. Een persoon overleed ter plaatse de overige vier inzittenden raakte zwaargewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Een vrachtwagenchauffeur die achter het ongeval reed heeft zijn voertuig schuin over de weg gezet om de locatie te beschermen totdat de hulpdiensten er waren. Meerdere personen waren gestopt om hulp te bieden. De politie laat weten dat er vermoedelijk geen andere voertuigen bij betrokken zijn. Vanwege het ongeval is de A2 in de richting van Utrecht tijdelijk afgesloten geweest.